ESCOLA DE VELA

Escola de Vela

L’Escola de Vela del Club Nàutic Sa Riera està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela. El Club Nàutic Sa Riera disposa del títol reconegut per la Federació Catalana de Vela per poder oferir els cursets adients per a la mainada i als adults.

Ha estat essencial tornar a posar en marxa l’Escola de Vela, establint un campus per a la mainada a partir de 7 anys, durant els mesos de juliol i agost, amb el clar missatge “Vine a navegar”. El principal fonament i objectiu d’aquest campus és el d’iniciar a la mainada a estimar i respectar el mar. Que de fet és la missió més important que té el Club Nàutic dins la seva necessitat d’existir, doncs sense aquests conceptes, estimar i respectar el mar, no té raó de ser.

Els monitors són tècnics titulats per la Federació Catalana de Vela, segueixen els principis de professionalitat, seguretat i foment de l’afició a la Vela. Gent amb experiència que aporten tot el seu coneixement del món de la vela als alumnes. És important destacar, l’aspecte lúdic no competitiu que està present a l’Escola de Vela.

A l’Escola de Vela es compta amb diferents tipus d’embarcacions com són: 2 Optimist, 3 Hobie Cat, 2 Laser i 1 embarcació pneumàtica, en les quals es podra desenvolupar tot un ventall de pràctiques nàutiques durant la temporada d’estiu. Estan totes elles a la vostra disposició. Gaudiu del mar i de la vela, si us plau.

 pdf

CURSOS DE VELA


video

VIDEO ESCOLA DE VELA