ACTIVITATS

PROGRAMA ACTIVITATS 2020

La problemàtica creada per l’epidèmia del Coronavirus Covid 19, ha alterat tota la planificació d’activitats prevista per aquesta temporada d’estiu 2020. Així doncs, per raons de seguretat per una banda i per l’encara indefinició del que realment es podrà dur a terme en funció de les disposicions que regulin les autoritats competents, la Junta Directiva del Club Nàutic Sa Riera ha decidit no programar cap activitat ni esportiva, ni social, ni cultural.

Ens sap greu haver de prendre aquesta decisió però les circumstàncies actuals així ens obliguen. Que gaudiu d’un bon estiu, dins de les limitacions.

La junta Directiva.


COMUNICAT ESCOLA DE VELA

Amb motiu de la incertesa en poder organitzar l’Escola de Vela el proper estiu, degut a la situació provocada per l’epidèmia del Coronavirus Covid 19 i estant a l’espera d’una definició en quant a normatives de seguretat i higiene en aquest àmbit esportiu, la Junta Directiva del Club ha considerat oportú, en reunió telemàtica del proppassat 8 de maig, no dur a terme en principi aquesta activitat, esperant rebre les indicacions oportunes dels estaments oficials.

Feta una prospecció orientativa de l’interès en participar en l’Escola de Vela, sols un 15 % dels habituals alumnes estarien interessats en participar-hi de nou. Des del Club s’estarà atent a les disposicions oficials i arribat juliol, si s’incrementés l’interès per a la inscripció, la Junta decidirà si s’obre o no l’Escola en funció de la responsabilitat que s’hagi d’adquirir i de la situació econòmica que representi.

La junta Directiva.