ENTORN

El Club Nàutic Sa Riera se situa a la platja de Sa Riera, una de les més grans de Begur (té uns 300 metres de longitud) i la més propera al poble. La seva situació geogràfica és exel·lent: a la dreta, té la resguardada cala des Port des Pi i, a l’esquerra, la cala del Rei. Des d’aquesta última i pel camí de ronda, es pot arribar passejant a la cala de l’Illa Roja i a les platges del Racó i de Pals.

Sa Riera, rep el seu nom d’un torrent que divideix la platja en dues meitats, conserva el seu caràcter tradicional (doncs encara hi trobem, arran de mar, antigues cases de pescadors), i alhora ofereix també diverses activitats esportives i serveis turístics. Hi trobem, doncs, una àmplia oferta per als visitants: allotjament en hotels o apartaments, i bars i restaurants per gaudir de la gastronomia pròpia de la comarca. A més a més, a l’estiu, s’hi celebra una tradicional cantada d’havaneres en un marc incomparable.

OFICINA DE TURISME BEGUR

AGENDA D’ACTIVITATS BEGUR


Mapa i Fotografia Aèria

Amb aquest Mapa i Fotografia Aèria podem visualitzar, navegar i planificar les nostres sortides a la mar, o també per terra si ho volem. Aquest aplicatiu és de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

A la part superior dreta trobem l’opció que ens permet escollir entre el mapa topogràfic o la fotografia aèria. Si tornem a marcar la pàgina, l’aplicatiu se situa novament a la platja de Sa Riera.